Kies Coach

 

Wanneer je gaat starten met een coach is het belangrijk dat je een wederzijdse klik hebt. Deze klik is voor een groot deel bepalend voor het resultaat. Zorg er daarom voor dat je eerst kennis maakt met je coach en zijn/haar werkwijze. De coach kan daarnaast ook kijken of jouw vraag goed aansluit bij zijn/haar werkwijze.  

Tijdens een kennismaking kun je je vragen en doelen voorleggen en onderzoeken of de werkwijze van de coach daar goed bij aansluit. Het is fijn als je coach een keurmerk heeft maar het is zeker geen garantie voor succes. Kies je coach met je onderbuik en je hart, maar zeker ook met je hoofd.

Het belangrijkste is dat je coach oprecht geïnteresseerd is in jouw vraag, de nodige levenservaring heeft en dat je hem of haar kunt vertrouwen. Daarnaast is het belangrijk dat de coach kundig is en goed kan aansluiten op jouw vraag en doelen.

Uiteindelijk is de beste coach de coach waarmee jij een klik hebt en die je het gevoel geeft dat je echt verder komt en dat je resultaat bereikt. Mijn naam is Remy van Gelder van bureau van Gelder en ik neem graag de tijd om kennis met je te maken en met je te onderzoeken of mijn werkwijze bij je past.

Voor meer info over mijn werkwijze, achtergrond en kennismaken, zie: coaching

 

kies coach