Logo

WORKSHOPS EN INSPIRATIE-SESSIES

Bureau van Gelder biedt verschillende workshops en inspiratie-sessies om de menskant in samenwerking te verbeteren. Workshops en sessies kunnen zowel live als online en zijn flexibel in opzet.

PSYCHOLOGISCHE VEILIGHEID

 

Psychologische veiligheid betekent dat mensen zich veilig voelen in de omgeving waarin ze werken en het bepaalt of teams en organisaties op termijn succesvol niet. In deze workshop of webinar leer je wat psychologische veiligheid is en hoe je het kunt versterken.

+

SNELHEID VAN VERTROUWEN

 

Vertrouwen is een onzichtbare factor in relaties tussen mensen met grote implicaties. Waar vertrouwen is loopt samenwerking beter en krijgen mensen zaken sneller gedaan. Leer in een inspirerende webinar of workshop hoe vertrouwen werkt en hoe je het vergroot.

START WITH WHY

 

De purpose of het ‘diepere doel’ bepaalt waarom een team of organisatie bestaat. Het gaat niet zozeer om wat je doet, maar vooral waarom je dingen doet. Een sterke purpose die gedeeld wordt in team en organisatie zorgt voor meer verbinding en succes.

SYSTEMISCH WERKEN

 

In deze sessie leer je wat systemisch werken is en ontdek je hoe je vanuit een systemisch perspectief naar samenwerking kunt kijken. Door gebruik te maken van systemische wijsheid ontstaan nieuwe opties en mogelijkheden en wordt het nemen van besluiten een stuk makkelijker.

WAARDEREND VERANDEREN

 

Waarderend onderzoek of appreciative inquiry is een krachtige manier om teams en organisaties te helpen hun ontwikkeling of verandering vorm te geven. In deze inspirerende sessie krijg je concrete handvaten en interventies die je direct kunt toepassen.

STERKE TEAMS

 

Wat bepaalt het succes van een goed functionerend team? In deze inspirerende sessie leer je de bouwstenen van optimaal functioneren sterke teams. Je krijgt als team praktische tips en handvaten waar je direct mee aan de slag kunt.

 

Contactformulier